Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Κλοουν!





Θα ειμαι πολυ συντομος...Δεν αντεχω αλλους κλονους! Τι εννοω?? Ολους αυτους με το μουσακι και τα γενια τα καλοδιατηρημενα,με τις μπλουζες τις wesc και αλλα επωνυμα,με το κλασσικο jeanaki,με τα γυαλια ηλιου ακομα και μεσα στο μετρο,με το κασκολ και με μπουφανακι μαυρο η καφε ΠΑΝΤΑ! Επισης με το μαλλι το κοντο που το σηκωνουν λιγο μπροστα η ακομα και με το μαλλι γουλι..παππουτσια adidas i asics αθτα τα κλασσικα τα χαμηλα και ενα στυλακι τοσο σνομπ και με τοσα κιλα ψευτομαγκιας που ανετα θα τον εκανα βαζο στο σπιτι μου διακοσμητικο...Ακομα αυτοι δεν εχουν ιχνος χαρακτηρα και προσωπικοτητας πανω τους και ακουνε ολοι ελληνικα σκυλαδικα και λαικα η ακομα και καποια νταπαντουπα με κατι χλαπατσιμπανα να βαρανε, ξημεροβραδιαζονται στα clubs και οταν δεν ειναι εκει σιγουρα θα τους βρουμε σε καποια κεφετερια να καθονται χωρις πραγματικα κανεναν λογο...Ολοι εχουν πιο αστραφτερο χαμογελο κι απο τις διαφημισεις της crest,περνιουνται για ωραιοι και προχωρανε σαν σιγκαμενοι..Ισως να φορανε και αυτα τα πουλοβερ με τις κουκουλες ενω πολλοι 8α φορανε και σκουλαρικακι χωρις να ξερουν γιατι..






Εχουν απαραιτητα κι απο ενα αμαξι σηνηθως φτιαγμενο μεχρι και στον κοτσαδωρο και το παιζουν celebrity οπως επισης οι γκομενες τους ειναι παντα ομορφες ξαν8ιες και καρατσουλια...Δεν εχουν χιουμορ οπως νομιζουν οι ιδιοι και καθε μερα μιλανε με πανω απο 60 γκομενες..Το παιζουν cool,ειναι αιωνιοι φοιτητες και λεφταδες..Δεν εχουν δουλεψει ποτε στην ζωη τους και φοβουνται να ιδρωσουν και να κουραστουν μεταφορικα και κυριολεκτικα...Ειναι παντα φετες και με κατι μπρατσα που θα ζηλευε και η πολυθρονα μου ενω κα8ε μερα τραβανε και 15 φωτογραφιες στον καθρεπτη της τουαλετας τους!!






Εγω παρολα αυτα εχω αρκετες αποριες:






1)Πως δεν τους μπερδευετε ρε κοριτσια?? αφου ολοι ιδιοι ειναι!






2)Τι σκατα τους βρισκετε??






3)Αν σας αρεσαν πραγματικα αυτοι οι τυποι τοτε γιατι χωριζετε καθε 2 βδομαδες και πατε με αλλον αντιστοιχα??






4)Γιατι δεν τελειωνει η παραγωγη αυτων??ΟΛο ερχονται νεες γεννιες






5)Δεν βαριεστε μαζι τους??






6) Γιατι ποτε δεν εχουν φιλες αυτοι??? αλλα αντιθετα μια παρεα 6 κλονων??












Το θεμα θα συνεχιστει υστερα απο προσωπικη παρατηρηση για να επισημανω κι αλλα σχετικα με αυτην την πανδημια των ΔΗΘΕΝ...Τυφλα να εχουν οι χοιροι!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου